Body shape vakutherm

Ismerkedjen meg a Body Shape vákuum terápiával!

Manapság, ha valaki szeretné elérni álmai alakját, számtalan alakformálási kezelés és szolgáltatás közül választhat. Az ezzel foglalkozó szakemberek szinte hétről hétre egyre kedvezőbb és valóban hatásos innovációkkal örvendeztetik meg a fogyni és formálódni vágyókat. Ha Ön is szeretné kipróbálni a mostanság népszerű kezeléseket, ajánljuk figyelmébe a Body Shape vákuum terápiát!

A Body Shape vákuum terápia jelenleg az egyik legismertebb alakformáló innováció. A berendezés tulajdonképpen egy infrakabinnal és vákuummasszázzsal egybeépített fekvő bicikli. Egyre nagyobb népszerűségét annak köszönheti, hogy a korábban ismert módszerekhez képest kellemesebbé és hatékonyabbá teszi az edzést az infra és a vákuum kombinációjának köszönhetően. A Body Shape vákuum terápia kiemelkedően hatékony az alakformálásban, mert az infravörös sugárzás mélyen hatol a szövetekbe, és a hatására a sejtanyagcsere felfokozódik. Az infravörös sugárzás által stimulált sejtek a felesleges anyagokat kiürítik a sejtközti térbe, amik később a nyirokkeringéssel a verejtékmirigyekbe és a kiválasztó szervekbe jutnak, majd természetes úton távoznak a szervezetből. Ez a méregtelenítő folyamat a korábbi alakformálási kezelésekhez képest sokkal intenzívebb és gyorsabb az infravörös sugárzás hatása miatt, ami fokozza a vér- és nyirokkeringést. A Body Shape vákuum terápia hatékonyságának legfontosabb része a testmozgás, hiszen az izommozgásoknak fontos szerepe van a nyirokkeringés serkentésében. Minél intenzívebb a mozgás, annál hatékonyabban működik a nyirokrendszer, ezért van szükség a fekvő biciklire a berendezésben. A vákuumos technológia tovább serkenti a keringést, illetve a salakanyagok távozását és a kemény kötőszövetek oldását. Karcsúsító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása megsokszorozza az alakformálási hatékonyságot.

A Body Shape vákuum terápia a méregtelenítésen kívül segít a narancsbőr elleni küzdelemben, enyhíti a mozgás-szervrendszeri betegségek tüneteit, és nem utolsó sorban támogatja a sérült szövetek regenerálódását is. Ha Ön is szeretné kipróbálni a Body Shape vákuum terápiát, vegye fel velünk a kapcsolatot, és jelentkezzen be hozzánk!