Testkezelések

Kavitációs zsírbontás

6 funkció egy gépben:

 • Ultrahangos kavitáció
 • Bipoláris rádiófrekvencia
 • Quattropoláris rádiófrekvencia
 • Vákuum
 • Bio Galvánáram
 • LED terápia

Alkalmazási területek

 • Zsírlerakódások eltüntetése
 • Alakformálás
 • Bőrfeszesítés, lifting
 • Cellulit kezelés
 • Laza kötőszövet kezelése
 • Vízvisszatartás, elnehezült lábak, nyirokpangás kezelése
 • Stría, ráncok kezelése

Ultrahangos kavitáció

32-40 KHZ-s ultrahangos kavitáció: A változtatható frekvenciának köszönhetően a kezelést a vendég zsírszövetének vastagsága alapján testreszabjuk. Az erős ultrahangos kavitáció közvetlenül a zsírréteget támadja meg és okozza a zsírsejtek falának megrepedését és a zsír elfolyósítását. A szétbontott zsírsejtek tartalma a nyirokkeringésen át a véráramba, majd onnan a májba kerül és végül a veséken keresztül a vizelettel távozik a szervezetből.

Rádiófrekvencia

Bipoláris rádiófrekvencia: a bipoláris rádiófrekvencia elősegíti a zsír lebontását a magas hatékonyságú energia szövetekhez közvetítésével, és serkenti a test anyagcseréjét. Támogatja továbbá az elfolyósított zsír nyirokrendszerbe távozását és feldolgozását.

Vákuum

A vákuum feszítő hatása révén a zsírsejtek egy jelentős burka áteresztővé válik, így a zsír,kifolyva belőlük, a nyirokkeringésbe jut. a speciális masszázsmozdulatok eredményeként a nyirokáramlás akár 50-szeresére is felgyorsulhat. a vákuum segítségével teljes testi felfrissülés érhető el.

Bio színes fotonnal

A LED fényeket integrálták a galvánárammal annak érdekében, hogy javítsák a vérkeringést és a sejtanyagcserét és stimulálják a friss kollagén termelést. Piros fény: vitalizálja a bőrt, serkenti a vérkeringést, regenerál, javítja a xerodermiát, puhítja a bőrt. Kék fény: érzékeny, zsíros bőr esetén eltávolítja az aknét okozó baktériumokat, aktíválja a bőrt, feszesít és csökkenti a miteszereket, kiegyenlíti a bőr hidratációját. Zöld fény: kiegyenlít és hidratál Lila fény: csökkenti a ráncokat, megújítja a bőrt. Narancs fény: fehérít, segíti a pigmentfoltok lebontását és halványítja a hegeket. Türkiz: erősíti a bőr védekező képességét, védi, nyugtatja a bőrt, nyugtatja a napégést. Fehér: növeli a hatóanyagok felszívódását, anti-ageig hatások.


 

Ultrahangos zsírbontás

Ajánlott kúraszerűen. Időtartam 45perc.

Az ultrahangos zsírbontás egy fájdalommentes módszer arra, hogy a különböző testrészeken kialakult zsírlerakódásokat eltüntessük. Akészülékfej mozgatásával és annak felmelegedésével a bőrbe jutnak a hatóanyagok, felgyorsul a nyirokáramlás és a sejtanyagcsere. Az ily módon folyékonnyá vált zsír és egyéb bomlástermékek a nyirokrendszeren át a májba kerülnek, ahol a lebontás megtörténik, majd a vizelettel együtt eltávoznak a szervezetből. A kezelés fájdalommentes és biztonságos. A kúra alatt a szokásos napi tevékenység zavartalanul folytatható. A kezelt bőrfelszínen nem alakulnak ki bevérzések, véraláfutások, ezért esztétikai szempontból a változás a kúra megkezdésének pillanatától egyértelműen csak pozitív irányú lehet. A felesleges zsírsejtek tartós hatású lebontásával hatékonyan csökkenti a naracsbőrt, javítja a bőr feszességét és rugalmasságát.


Testtekercselés

Időtartam: 1óra

Ez a módszer az enyhe, pettyhüdt bőrt feszesebbé teszi, visszaadja annak rugalmasságát, a terhességi csíkokat, celullitot enyhíti. Lassítja a bőröregedést, látványos lifting hatást eredményez. A leghatékonyabb kúraszerűen. Növeli a hatékonyságot pl.: az ultrahangos zsírbontás.