Body roll

A BODY ROLL készülék kiválóan alkalmas a bőr feszesítésére, a narancsbőr, cellulit kezelésére és megelőzésre, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, ízületi problémák kezelésére és zsírégetésre. Használatával látványos eredményeket érhetünk el önmagában is, vagy más edzésprogram kiegészítésével. Alkalmas a test komplett átmaszirozására.
A készülékbe épített görgős rudak a test minden részén átgyúrják a szöveteket, és így gyorsítják a nyirokkeringést., méregtelenítést. Rendszeres használatával az izmok feszesebbé válnak, a test felfrissül, a vérerek kitágulva újraélednek, így több vért és oxigént szállítanak a sejtekhez. A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és salaktalanítása így aktiválódik. A beépített infravörös fény pedig nemcsak kellemesebbé, mélyebbé teszi a masszázst.

A kezelést a lábaknál lehet elkezdeni, azután alulról felfelé minden egyes testrészt átmasszírozni. A görgős masszázs használatával önmagában is figyelemreméltó eredményt érhetünk el, amit még tovább fokozhatunk, ha sok folyadékot iszunk, mert elősegítjük a szövetekből a mérgek és a salakanyag nyirokkeringésbe jutását és elszállítását.
Állítható a masszírozás intenzitása is. Kezelése egyszerű és kényelmes. Közvetlenül a kezelés után a vendég legtöbbször bizsergést és kellemes meleget érez a bőrén. Használat után energiával feltöltődve és felfrissülve érzi majd magát.