Body roll

A BODY ROLL készülék kiválóan alkalmas a bőr feszesítésére, a narancsbőr, cellulit kezelésére és megelőzésre, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, ízületi problémák kezelésére és zsírégetésre. Használatával látványos eredményeket érhetünk el önmagában is, vagy más edzésprogram kiegészítésével. Alkalmas a test komplett átmaszirozására.
A készülékbe épített görgős rudak a test minden részén átgyúrják a szöveteket, és így gyorsítják a nyirokkeringést., méregtelenítést. Rendszeres használatával az izmok feszesebbé válnak, a test felfrissül, a vérerek kitágulva újraélednek, így több vért és oxigént szállítanak a sejtekhez. A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és salaktalanítása így aktiválódik. A beépített infravörös fény pedig nemcsak kellemesebbé, mélyebbé teszi a masszázst.

A kezelést a lábaknál lehet elkezdeni, azután alulról felfelé minden egyes testrészt átmasszírozni. A görgős masszázs használatával önmagában is figyelemreméltó eredményt érhetünk el, amit még tovább fokozhatunk, ha sok folyadékot iszunk, mert elősegítjük a szövetekből a mérgek és a salakanyag nyirokkeringésbe jutását és elszállítását.
Állítható a masszírozás intenzitása is. Kezelése egyszerű és kényelmes. Közvetlenül a kezelés után a vendég legtöbbször bizsergést és kellemes meleget érez a bőrén. Használat után energiával feltöltődve és felfrissülve érzi majd magát.

 

 

Body roll masszázsgép, a test minden centiméterére!

Body rollA testünk egy templom, ahogy a mondás is tartja, ezért mindenki szeretne a lehető legegészségesebben élni, és a legjobban kinézni. Ehhez rengeteg diéta, és tucatnyi egészséges étrendről szóló könyv áll rendelkezésre, ahogyan számos hatékony edzésfajta is elérhető közelségbe került az évek során. Ám manapság mindezek könnyen megtámogathatóak a technológia vívmányaival is, amikkel maximalizálni lehet a hatásfokukat, ilyen például a Body roll masszázsgép is.

A Body roll segítségével a teljes test kezelhető, a készülékbe épített görgős rudak mindenhol átmozgatják a szöveteket, meggyorsítva ezzel a nyirokkeringést és elősegítve a gyorsabb méregtelenítést. Az erek kitágulnak, így több vért és oxigént tudnak szállítani a sejtekhez. Biztosan Ön is tapasztalta már, hogy a kívánt alakhoz már csak pár centiméter hiányzott, viszont hiába csinált végig minden szükséges diétát és tornát, csak nem akartak eltűnni. Ez gyakori a legkényesebb helyeken, mint a kar hátsó részén az úgynevezett „integetőháj”, a melltartópánt alatti részen a zsírpárnák, a combok külső és belső területei, illetve a derék. A Body roll ezeket a területeken is átmasszírozza és a méretüket is csökkentheti! A kezelés egyszerű, kényelmes és biztonságos, a masszírozás intenzitása állítható, így ha Ön a gyengédebb kezeléseket részesíti előnyben, akkor sem kell lemondania a használatáról, kisebb fokozaton is ugyanolyan hatékony!

A Body roll rendszeres használatával már önmagában jelentős eredményeket lehet elérni, az izmok feszesebbé válnak, felélénkül az anyagcsere. Hatása még tovább fokozható megfelelő mennyiségű víz fogyasztásával, ami megkönnyíti a salakanyagok elszállítását a szervezetben. Emellett sportolás, vagy nagy fizikai igénybevétel előtt is érdemes beiktatni egy kezelést, mert remekül bemelegíti az izmokat!

Ha Ön is hatékonyan szeretné felvenni a harcot a makacs zsírpárnák, a narancsbőr ellen, felélénkítené anyagcseréjét, válassza a Body rollt! Jöjjön el hozzánk, próbálja ki kezelésünket, ha pedig kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!